Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Date. Mod en betaling på 250 kroner sender nyt 'bureau' folk ud på så mange dates som muligt. Det kyssende par på billedet har ingen relation til bureauet.
Foto: ADRIAN JOACHIM

Date. Mod en betaling på 250 kroner sender nyt 'bureau' folk ud på så mange dates som muligt. Det kyssende par på billedet har ingen relation til bureauet.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kortlivet dating-tjeneste lægger dig i håndjern i en time

The Lovers Matchmaking Agency i København vil »forandre folk« i denne uge.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra i morgen og fem dage frem har du muligheden for at date på en helt ny måde, når Huset i Magstræde huser The Lovers Matchmaking Agency.

Der er tale om et stykke pop-up-kunst, der har som formål at hive folk ud af deres sociale rutiner.

Tanken er, at man får muligheden for at komme ud på en helt masse mærkelige og utraditionelle dates. Det første man skal gøre for at blive en del af eventet er at melde sig til på hjemmesiden. Når man har gjort det, så får man et møde med en matchmaker og en 'dating-menu'.

Ud fra samtale og menuvalg - og en betaling på 250 kroner - bliver man sendt ud på så mange dates som muligt i perioden torsdag til søndag i denne uge.

LÆS ARTIKEL

Utallige dating-muligheder

På datingmenuen er der meget at vælge mellem. Da eventet for kort tid siden løb af stablen i Oslo var der hele 42 datemuligheder på kortet.

Man kan blandt andet vælge en nummer 3, 'Cuff Linked', hvor man i en time vil blive lagt i håndjern med sin date, eller måske er man mere til nummer 32, The Great Liars', hvor man skal lyve så meget, som overhovedet muligt.

Målet er ikke nødvendigvis at finde det bedste match, det er også en mulighed for at møde mennesker, som man ellers ikke ville have mødt eller bemærket. Det vigtige er, at man sammen vil gøre noget mindeværdigt.

Man kan ifølge arrangørerne lege med, hvadenten man har en kæreste eller ej, og heller ikke en travl hverdag skal stå i vejen for sjove dates. Datingskemaet bliver nemlig tilpasset den enkelte.

LÆS OGSÅ

Finske kunstnere vil forandre folk
Det er de finske kunstnere Aarni Korpela og Johanna MacDonald, der står bag eventet, som så dagens lys første gang i Helsinki i 2011.

»Jeg vil forandre folk. Jeg vil gerne vise folk, at vi kan gøre tingene på andre måder, og at hvis du føler dig fastlåst eller fanget, så kan du ændre dit liv ved at starte med din egen indstilling overfor verden omkring dig«, skriver Johanna MacDonald i en pressemeddelelse.

Afslutningen søndag bliver fejret med to arrangementer for alle deltagerne, The Blind Party og The Big Fat Mass Wedding.

Og som arrangørerne skriver på deres facebookside, så er det muligt at blive forelsket. Mange gange.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden