Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Galleri Specta
Foto: Galleri Specta

Dødedans. 'Det var nu lykkes menneskene at sætte ild til hele jordkloden med hjælp af den sorte pøl. Alle de sjove ting forsvandt, selv det som menneskene havde samledes omkring i årtusinder.' Papirklip og tekst af Lars Arrhenius.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den grimme trold møder det dumme menneske på relevant udstilling

Med sin saks har den svenske kunstner Lars Arrhenius klippet et sørgeligt eventyr om, hvad der kan ske, når mennesket får opfyldt sit hede ønske om mere og mere energi.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En kunstner, der kan sættes i bås, behøver ikke at være en ringe kunstner. Men spændende og uforudsigelig er han ikke. Svenskeren Lars Arrhenius hører til de uforudsigelige, set i lyset af de medier, han har arbejdet med for at variere sit udtryk. I sine værker har han på skift benyttet piktogrammer, røntgenbilleder, grafik fra tidlige computerspil samt – nu – papirklip.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden