Toer. 16-årige Tine sang Celine Dion-nummeret If That's What it Takes.
Foto: Peter Hove Olesen

Toer. 16-årige Tine sang Celine Dion-nummeret If That's What it Takes.

Medier

Tine fra X Factor: Jeg kan kun være glad

16-årig Tine var favorit til X Factor-sejren, men hun var alligevel lykkelig for sin andenplads.

Medier

Det var på ingen måde en slukøret Tine, der mødte pressen efter det store X Factor finaleshow.

»Selvfølgelig går man efter at vinde, men jeg er lige så stolt af mig selv«. 'No bad feelings' overhovedet«, fortæller hun.

»At få en andenplads er mere, end jeg nogensinde kunne drømme om«, siger 16-årige Tine Midtgaard, som var tæt på at blive siet fra allerede i de indledende 'bootcamps'.

»Jeg kan simpelthen ikke tillade mig andet end at være glad nu«, siger hun efter at have optrådt hele tre gange i verdens største talentshowfinale.

FOTO

Flere gange under showet sagde Tine, at det var den største oplevelse i hendes liv.

Det var da også et overvældende syn, der mødte hende, da hun trådt ind på scenen foran de 40.000 tilskuere.

»Da jeg kom ud på scenen, kunne jeg mærke hjertet helt oppe i halsen, men efter lidt tid var det faktisk behageligt. Jeg var faktisk tryggere her i Parken end i Studie fem (i DR-byen, red.), for her kunne jeg ikke se folks ansigter«, siger hun.

SPØRG THOMAS

Forkert begyndelse
Men det var ikke alt, der gik lige godt for Tine på scenen lørdag aften.

»Der var faktisk nogle ups'ere. I sangen med Erik Hassle fik jeg en keyboard lyd indover min starttone, så jeg kom lidt forkert ind i nummeret«, siger hun, der ellers var rigtig godt tilfreds med sin præstation.

»Det, jeg gerne ville i aften, var at have en fest. Jeg ville fylde rummet, og det fik jeg helt klart gjort«, siger Tine, der bor i Lyngby nord for København.

REPORTAGE

Trætheden er nu også begyndt at melde sig for den teenage-pigen, efter nogle måneder hvor hun er gået fra ukendt skolepige til sangstjerne.

»Selvfølgelig bliver det tomt, fordi der er sket så mange ting. Det har været en fantastisk rejse, men jeg ville ikke kunne holde til mere, hvis det skulle vare meget længere«, siger Tine.

Samarbejde med Sanne

Selvom hun måtte nøjes med andenpladsen, ser det rigtig lovende ud for drømmen om at få en pladekontrakt.

»Sanne Salomonsen vil gerne arbejde med mig. Det er en kæmpe chance, og hun er et kæmpe idol for mig«, siger sølvvinderen i X Factor, som gerne vil lave en plade, der både indeholder ballader og rock.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce