Oplevelser. Forlægger Malene Malling vil lave et magasin for mænd, der søger nye oplevelser i livet.
Foto: Miriam Dalsgaard (arkiv)/POLFOTO

Oplevelser. Forlægger Malene Malling vil lave et magasin for mænd, der søger nye oplevelser i livet.

Medier

Mændene får et nyt magasin

Livsstilsmagasinet Cover får nu en maskulin pendant, der hedder Cover Man.

Medier

I morgen, fredag, udkommer Cover Man, som skal være det maskuline sidestykke til livsstilsmagasinet Cover.

Dermed kommer Cover op på hele tre magasiner, hvor porteføljen fremover indeholder Cover, Cover Kids og nu også Cover Man.

Den nye satsning på en mandlig målgruppe skyldes ifølge forlæggeren Malene Malling fra Malling Publications, at man har lyst til at formidle artikler om mænd, der har interessante liv:

LÆS OGSÅ

»Det indeholder rigtig gode artikler om mænd, som har nogle gode historier. Mænd, der ikke er bange for at leve livet og nogle gange brænder lyset i begge ender. Altså mænd, der en gang imellem bliver brændt og rejser sig derfra. Det er nogle mennesker, der har gode historier«, siger Malene Malling til politiken.dk.

Er ikke et modemagasin
Cover Man skal ifølge Malene Malling appellere til en »ny generation af mænd«.

»Det er ikke et modemagasin, men nærmere et livsstilsmagasin. Der er noget mode og nogle gadgets, men det er ikke et blad med store biler, guldlightere og slipseknuder. Det er ikke den type magasin, det er«, forklarer Malene Malling.

I stedet for at fokusere på flashy emner og økonomisk råderum, vil man ifølge Malene Malling hellere satse på rejsen gennem livet:

»På samme måde som Cover til piger er et magasin, der handler om oplevelsen af det gode liv. Cover handler om, at man køber en kjole, fordi man vil til en fest eller ud og have nogle oplevelser«, siger hun, og fortsætter: »Det handler om oplevelsen og ikke kun om at få ting«.

Behov for nyt mandemagasin

I Danmark begrænser udvalget af månedsmagasiner til mænd sig til Euroman og M!. Det er blandt andet derfor, Malene Malling mener, at der er behov for Cover Man på markedet.

»Behovet startede hos os selv. Nu er jeg ikke mand, men de mænd, jeg omgiver mig med læser ikke magasiner, der er danske. Og det er på trods af, at de er magasin-freaks. Vi kunne også høre det på vores samarbejdspartnere, at de virkelig spurgte, om vi ville lave noget, for jeg tror, at folk er interesserede i vores take på tingene«, siger Malene Malling.

LÆS OGSÅ

I morgen, torsdag 21. marts, udkommer første nummer af Cover Man. Det bliver med tidligere nyhedsvært Jes Dorph-Petersen på forsiden. Cover Man udkommer til at starte med fire gange om året.

Yderligere kan man læse om stifteren af Lagkagehuset, Ole Christoffersen og forlæggeren Per Kofod.

Malling Publications udgiver Cover, Cover Kids, Cover Man og The Horse Rider's Journal.

Cover startede oprindeligt som unisex-magasin i 2005, og henvendte sig i flere år både til mænd og kvinder, indtil man lagde linjen om, og primært fokuserede på de kvindelige magasinlæsere.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce