Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Underholdning. Hvem trækker sig af med sejren i duellerne 'Vild med dans' versus 'Husk lige tandbørsten' og 'Matador' versus 'Voice'?
Foto: Collage: Rolf Konow, DR/Nicolas Tobias Følsgaard, DR/Isak Hoffmeyer,TV 2/Martin Juul, TV 2

Underholdning. Hvem trækker sig af med sejren i duellerne 'Vild med dans' versus 'Husk lige tandbørsten' og 'Matador' versus 'Voice'?

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Eksperter: TV 2 vinder efterårets fredagskrig mod DR

I aften starter 'Vild med dans' på TV 2 og 'Husk lige tandbørsten' på DR 1.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bisserne er børstet på den ene kanal, og danseskoene er pudset på den anden, for i aften skal det første store slag stå om seernes gunst i efteråret.

Klokken 20 blænder DR 1 op for en ny sæson af det populære midthalvfemser-koncept 'Husk lige tandbørsten' med komikeren Christian Fuhlendorff som vært, mens TV 2 har premiere på ottende sæson af seerfavoritten 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ

Spørgsmålet er, hvem der vinder kampen om fjernbetjeningen i aften.

»'Vild med dans' bliver størst. Det er mere etableret og favner bredere. Desuden har programmet fat i det modne publikum, og da der er flere ældre end yngre seere på en almindelig tv-aften, vil 'Vild med dans' sejre«, spår broadcast director Flemming Jensen fra mediebureauet MEC i dagens Berlingske.

DR tager revanche lørdag

Som noget nyt har begge tv-stationer også kørt det tunge skyts ind på lørdagssendefladen.

Mens DR 'tyvstarter' med at vise gode, gamle 'Matador' allerede fra i morgen, venter TV 2 til næste lørdag med premieren på anden sæson af talentshowet 'Voice'.

LÆS OGSÅ

Og her står Varnæs, Skjern og de andre Korsbæk-rødder til at banke L.O.C. og co, mener en anden ekspert:

»Selv om mange har 'Matador' på dvd, tror jeg, at mange vil følge med i serien. Nogle unge vil måske blive introduceret til den for første gang, men ellers vil 'Matador's gennemsnitsseere være ældre end dem, der ser 'Voice'. Jeg føler mig faktisk ret sikker på, at 'Matador' får flere seere end 'Voice'«, antager tv-direktør Mikael Ostenfeldt fra mediebureauet Carat i Berlingske.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden