Foto: Rolf Konow (pressefoto)
Medier

Igen, igen, igen, igen, igen, igen: Knap en million danskere så Matador

Matador slog lørdag aften konkurrenten TV 2's visning af fodboldlandskamp.

Medier

Fredagskrigen om seerne blev foreløbigt vundet af TV 2 og 'Vild med dans', som danser sig ind i de danske hjerter for 9. sæson i træk.

DRs genoplivning af 'Husk lige tandbørsten' fik 32 procent af seerne, mens de dansende par blev set af ikke mindre end 45 procent af de tv-seende danskere i fredags.

Første runde af danseshowet trak 1.023.000 seere og lagde afstand til DR1's nye version af 'Tandbørsten, der fik 724.000 seere.

LÆS OGSÅ

Til gengæld tog DR revanche med lørdagens dobbeltafsnit af 'Matador', som blev fulgt af knap en million seere. Ganske som forudset på trods af, at det er syvende gang serien sendes, og at den har solgt et stort antal boxsæt. Ved genudsendelsen i 1986 trak serien hele 3.600.000 seere, som er det højeste seertal målt i Danmark overhovedet.

Fodbolden tabte

Ikke engang landskampen mod Tjekkiet på TV 2 kunne få størstedelen af seerne væk fra livets gang i Korsbæk med Hans-Christian, Maude, grisehandleren og alle de andre.

Der er dog alligevel langt fra de 967.000 seere, der lyttede til Bent Fabricius-Bjerres kendte kendingsmelodi i lørdags, til de 1.510.000, der så serien, sidst den rullede over skærmen i 2006-2007.

Søndag bød i øvrigt på seerrekord med 436.000 seere til TV 2 Zulu, som sendte 'Zulu Comedy Galla 2012' og dermed sikrede kanalen sin bedste seer-dag nogensinde. Dog uden det store modspil fra de konkurrerende kanaler.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden