Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
DG**NY**/AP
Foto: DG**NY**/AP

NEWSWEEK. Det velansete ugemagasin fylder 80 i februar næste år. Til den tid udkommer magasinet ikke på papir, men skal hentes ned på iPad'en eller læses via nettet.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hæderkronet magasin dropper papiret

Fra årsskiftet udkommer det amerikanske magasin Newsweek kun digitalt.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det amerikanske ugemagasin Newsweek udkommer fra årsskiftet kun digitalt.

Det røber Tina Brown, redaktøren på nyheds-blogportalen The Daily Beast, som Newsweek samarbejder med og flyttede ind hos, rent digitalt, for to år siden.

Det sidste papirbårne Newsweek udkommer 31. december. Herefter vil Newsweek udgive en global udgave, Newsweek Global, som abonnenterne kan læse på iPad'en eller computeren. Enkelte artikler vil dukke op som gratis indhold på The Daily Beasts hjemmeside.

LÆS MERE

Fyringsrunde på vej
Newsweek har været på en gevaldig økonomisk rutsjetur de senere år. Magasinet blev for to år siden solgt for en krone til en milliardær, der dog fik en gæld på et trecifret millionbeløb med i købet.

The Daily Beast-redaktøren oplyser, at bladet nu skal gennem en fyringsrunde, men sætter ikke tal på, hvor mange der vil miste jobbet.

NEWSWEEK80 års forsider i udvalg (eksternt link)

The Guardian kan blive den næste
Nyheden kommer samme dag, som den britiske avis The Telegraph har historien om, at den britiske avis The Guardian går i de samme tanker.

Ifølge avisens kilder er papiravisens forkæmpere nu i undertal på direktionsgangen i bladhuset.

Det har været strategien, at The Guardian først skulle færdigudvikle den digitale platform målrettet det amerikanske marked, før man gik videre med overvejelserne om at nedlægge printudgaven af avisen.

Men flere og flere i The Guardians bagland frygter, at avisen ikke har nok penge til at holde liv i papiravisen så længe, skriver The Telegraph. The Guardian har de seneste år kæmpet med underskud på trecifrede millionbeløb.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden