Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Familiehygge. Med Netflix er det muligt at se en lang række tv-serier og film, når du har lyst.
Foto: PR-foto

Familiehygge. Med Netflix er det muligt at se en lang række tv-serier og film, når du har lyst.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netflix-fans brokker sig over udvalg og pris

»Gammelt«, »skuffende«, »dyrt«. Netflix får hård modtagelse på Facebook.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Filmtjenesten Netflix, der i dag er lanceret i Danmark, får en blandet modtagelse.

På Netflix' egen Facebook-side har over 800 personer liket nyheden om, at tjenesten nu er tilgængelig i Danmark, men i kommentarsporet er kritikerne mange.

Det er især udvalget og prisen (79 kroner), der får folk til tasterne. Flere påpeger, at mange tv-serier er ukomplette, da der endnu kun tilbydes visning af første eller anden sæson.

»Udvalget pt er pænt skuffende. Ganske bredt, ja, men ikke specielt opdateret og ret langt fra at ramme fuldstændig aktualitet. Hvor er eks. 'Spartacus' sæson 2 og 'Walking Dead' sæson 2«, spørger en bruger.

LÆS OGSÅ

»Det var da et ualmindelig magert indhold, I tilbyder! - Der er ikke i nærheden af det samme udvalg af serier som i USA, og filmene er godt nok gamle! Personligt var jeg en af dem, der havde set frem til at kunne få noget ala den amerikanske Netflix, men det her skuffer i den grad!! Jeg ved godt, der er grænser for hvad I kan, hvad rettigheder mv. angår - men det her er dog skuffende«, skriver en anden.

Og en tredje opfordrer til flere og bedre filmtitler, hvis han skal fortsætte sit abonnement ud over den gratis prøvemåned, som tilbydes i Danmark:

»Har nu kigget lidt omkring på Netflix. Godt koncept, men nøj hvor er jeg skuffet over udvalget i forhold til hvis man ser tjenesten i USA. Hvis Netflix skal kunne overleve i Danmark, skal vi kunne se alle film og tv-serier, som de amerikanske kunder kan se. Desuden undrer jeg mig over, at mange film af ældre dato ikke er i tjenesten, bare nogle eksempler: 'The Royal Tenenbaums', 'Fargo', 'The Big Lebowski', 'The Godfather: Part III', 'Donnie Darko', 'Gøgereden', 'Pulp Fiction', 'Psycho', 'Amélie' og jeg kunne finde mange flere. Fælles for alle disse film er, at de er klassikere, som burde være i en filmtjenestes bibliotek«.

WWWBesøg Netflix på Facebook her ( eksternt link)

En fjerde mener, at indholdet er ok, men er ked af, at mange af børneprogrammerne ikke er på dansk.

»Det holder jo ligesom ikke rigtig. Nogle af dem har tekster, men de fleste i målgruppen læser nok for dårligt endnu til at kunne følge med. Når nu Netflix har et område specielt for børn, håber jeg, de sørger for at få flere danske udgaver af serier til den gruppe«.

'Yousee kan hoppe i havet'

Netflix blev lanceret i Sverige i går til en pris af 79 svenske kroner (68 danske kroner). Flere er kritiske over, at danskerne skal betale 11 kroner mere end svenskerne for cirka det samme tilbud.

Andre mener, at prisen er helt i orden.

»Yes, så kan Yousee hoppe i havet«, som én udtrykker det.

Og en anden opfordrer kritikerne til at få ro på og lade Netflix komme i gang først.

»Hvor er det typisk dansk at kigge på noget i 5 minutter og så konstatere, det er noget lort«, lyder svadaen.

Netflix har endnu ikke selv svaret på de kritiske indslag, men henviser til en support-side eller til kundeservice, hvis man har spørgsmål.

MERE INFO Besøg Netflix her ( eksternt link)

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden