Rokade. Direktør Jørgen Ramskov skal være journalistisk chefredaktør på Radio24syv, fordi Suzanne Moll har valgt at fratræde sin stilling. De øvrige detaljer er ledelsen stadig ved at se på.
Foto: Morten Langkilde

Rokade. Direktør Jørgen Ramskov skal være journalistisk chefredaktør på Radio24syv, fordi Suzanne Moll har valgt at fratræde sin stilling. De øvrige detaljer er ledelsen stadig ved at se på.

Medier

Radiochef: Molls farvel har intet med Brügger at gøre

Mikael Bertelsen fortsætter som kanalchef på Radio24syv efter mandefald.

Medier

Personalet på Radio24syv har i dag fået at vide, at Suzanne Moll, der har været chefredaktør for kanalens nyheds- og aktualitetsafdeling, fratræder.

Det skete ved et personalemøde klokken 10, hvor direktør Jørgen Ramskov og bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen samtidig fortalte om de øvrige ændringer.

LÆS OGSÅ

Det direkte ledelsesansvar for nyhedsafdelingen vil blive overtaget af Jørgen Ramskov, og der ansættes en administrationschef til de administrative opgaver på kanalen.

»Nu ser vi selvfølgelig på, om vi skal gøre noget andet. Og så har det længe ligget i kortene, at der var nogle opgaver, som var bedre løst hos en administrationschef end hos en chefredaktør. Så har bestyrelsen valgt at lave den organisationsændring«, siger Jørgen Ramskov til politiken.dk.

Lyt i dag, i morgen og....

Suzanne Molls fratrædelse blev aftalt med ledelsen allerede i oktober, men man blev enige om, at hun skulle fortsætte indtil november, hvor kanalen havde haft fødselsdag.

Hun tiltræder et job som »international medierådgiver« for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN (World Association of Newspapers).

Det har altså ingen forbindelse med fyringen af kanalchef Mads Brügger i sidste uge, siger Jørgen Ramskov.

LÆS OGSÅ

Ud af de oprindelige tre chefer er der nu kun Mikael Bertelsen tilbage. Han vil fortsætte i stillingen, men det er klart, at der skal ske ændringer, når to personer forlader en ledelsesgruppe, siger Ramskov.

Detaljerne er man stadig ved at arbejde på, men noget ligger fast:

»Det vil ikke have nogen betydning for kanalens linje, ingen. Lyt i dag, lyt i morgen, lyt i overmorgen, der kommer ikke til at ske nogle ændringer i, hvordan radioen lyder«, siger direktøren.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce