Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling (arkiv)
Foto: Jens Dresling (arkiv)

Ballade. Det er ikke første gang, Adam Holm skal til en snak hos chefen. Han har tidligere fået kritik i DR for en religionskritisk kronik og en kronik og konflikten i Gaza.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Adam Holm skal til kaffe hos chefen for at vise muhammedtegning

Deadline-værten er igen i sine chefers søgelys. Denne gang for at vise karikatur uden aftale.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

DR2-værten Adam Holm skal have en snak med nyhedsdirektør i DR, Ulrik Haagerup, efter i søndags at have vist tegninger af profeten Muhammed.

Det skriver MediaWatch.

Tegningerne, som var gengivet i bogen 'Tavshedens tyranni', viste værten frem under et interview med Jyllands-Postens tidligere kulturredaktør Flemming Rose, der i sin tid bestilte tegningerne.

Værten havde dog ikke konsulteret sine chefer, inden han viste tegningen, og det er imod DR's regler, siger Haagerup til MediaWatch.

»Det får den konsekvens, at han skal have den store glæde at drikke en kop kaffe med mig. Han har vist tegningerne uden på forhånd at foretage en redaktionel vurdering med sin chef, som vi gerne vil gøre i denne type sager. Det skal vi lige have en snak om«, siger han.

KRONIK

Rose, der nu er udlandsredaktør på Jyllands-Posten, var i studiet for at tale om terrorangrebet mod det franske ugemagasin Charlie Hebdo, hvor 12 mennesker omkom, og de tråde angrebet har til den danske muhammedkrise. I den forbindelse viste Holm de karikaturer, der forestiller profeten.

Et par dage forinden havde en anden Deadline-vært, Martin Krasnik, som slutningen af en udsendelse sagt, at han gerne ville have vist Charlie Hebdos muhammedtegninger over for Jyllands-Postens, men sagde så, at det havde hen ikke fået lov til. I modsætning til Krasnik tog Holm sagen i egen hånd, og viste uden aftale tegningerne.

Tidligere har Holm til MediaWatch udtalt, at det var en spontan beslutning at vise tegningerne fra bogen, men i dag ønsker han ifølge mediet ikke at uddybe sit valg yderligere.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden