Medier

Oralsex udløser flotte priser til Politiken

Politiken har vundet designpris for interaktiv papir-cunnilingus

Medier

I 2014 eksploderede antallet af scener i amerikanske tv-serier, hvor kvinder får den oralsex, der tidligere stort set kun tilfaldt mandlige skuespillere. Den trend blev visualiseret af Politikens filmredaktion med journalist Helene Navne, nyhedsgrafiker Mads Pedersen, layouter Tue Nyboe og redaktør Kristoffer Hegnsvad i spidsen. På FILM & TV forsiden fra 18. september stikker en ung mand tungen frem, og på det følgende opslag ses målet for hans anstrengelser. Læserne kan så efter velbefindende flippe forsiden frem og tilbage under læsningen og således få en fornemmelse for de nye tendenser i det amerikanske filmmiljø.

En video slået op af Politiken (@politiken) den

De gennemtænkte interaktive sider har vundet både Guld og den eftertraktede Best of Show-pris i Society for News Design Scandinavias årlige designkonkurrence.

SE NETVERSION AF ARTIKLEN:

»Det er meget sjældent, at et nyhedsdesign kalder latteren frem«, lød det fra juryen.

Politiken blev tildelt yderligere otte priser for præstationer på net og papir. Bl.a. årets Bedste Detalje i form af nyhedsgrafiker Jens Mørchs fem skiskydningsskydeskiver anbragt i tro størrelse på a-forsidens top i anledning af vinterolympiaden. Samt to guldmedaljer for henholdsvis et samarbejde med kunstneren Olafur Eliasson om en avanceret kunstnerisk a-forside og den komplette holdopstilling til VM i fodbold i bladtegner Philip Ytournels streg. I den digitale konkurrence blev filmfotograf Peter Vintergaards kortfilm med Lars von Trier i hovedrollen honoreret.

Se mere på snds.org(eksternt link)

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce