Foto: Skærmbillede
Medier

DJ Khaled for vild på jetski og forevigede det på Snapchat

Flere og flere kendte omgår sladderpressen og snapper deres privatlivet frem.

Medier

Da DJ Khaled forleden for vild på jetski midt om natten, kunne hans fans ængsteligt følge med. For den 40-årige amerikanske hiphopproducer delte hele sagaen som en serie af videoer på Snapchat.

Han hører til blandt kendte som Rihanna, Medina, Kylie Jenner og Justin Bieber, som har stor succes med at bruge den populære billedbeskedapp til at vise deres følgere, hvordan det er at være dem. På den måde omgår de paparazziernes og gossipbladenes monopol på at vise deres liv frem.

LÆS MERE

Eksempelvis kunne man se, at DJ Khaled tidligere på dagen havde lagt til ved rapperen Rick Ross' badebro. De to kollegaer skulle have aftensmad. Men da produceren skulle hjem, var solen gået ned. Og Khaleds jetski har ingen forlygter.

»Nøglen til succes er ikke at sejle jetski om natten. Det er ulovligt, og ikke bare det: Det er ikke i orden«, lød det fra Khaled i en snap.

Heldigvis havde han sin smartphone med. Og den har lys. Og til sidst fik Khaled navigeret sig selv og jetskien hjem i sikker havn, hvor han gik på Twitter og fejrede det med sine fans.

Hvordan du sikrer dig imod diller-snaps

DJ Khaled er som sagt ikke den eneste kendis på Snatchat. Faktisk er der en god chance for, at et af dine idoler også er. Og alt du skal bruge for at følge med i deres liv, er deres brugernavn.

Det har tidligere været en affære, der kunne resultere i uopfordrede diller-billeder, fordi det var svært at skelne officielle kendis-profiler fra falske profiler. Blandt andet fordi Justin Biebers officielle brugernavn er 'rickthesizzler'.

Men i sidste måned lancerede Snapchat deres udgave af en verificering, som man kender det fra Facebook og Twitters blå flueben. Derfor vil en kendt persons profil dukke op under »officielle historier«, som det hedder på Snapchat. Og profilen vil have en emoji ved siden af brugernavnet.

LÆS MERE

Når du følger en kendt person, svarer det til at følge én på Twitter. Det er altså ikke op til vedkommende at bekræfte jeres venskab. I er venner ved første klik. Og du kan se alt, hvad personen tilføjer til sin historie eller story, som det også bliver kaldt.

Eksempelvis kan du se, at søfareren DJ Khaled, der hedder 'djkhaled305' på Snapchat, her til aften igen er ude på sin jetski. Med solen i baggrunden. Kryds fingre for, at han når sikkert hjem.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden