Den ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet, Poul Madsen, mener, at Henrik Sass Larsen må lide af »Ekstra  Bladet-forfølgelsesvanvid«. At Henrik Sass Larsen i et interview med Politiken fortæller, at han i oktober måned brød psykisk sammen, får ikke Poul Madsen til at ændre sin retorik over for Socialdemokratiets gruppeformand.
Foto: Thomas Borberg

Den ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet, Poul Madsen, mener, at Henrik Sass Larsen må lide af »Ekstra Bladet-forfølgelsesvanvid«. At Henrik Sass Larsen i et interview med Politiken fortæller, at han i oktober måned brød psykisk sammen, får ikke Poul Madsen til at ændre sin retorik over for Socialdemokratiets gruppeformand.

Medier

Ekstra Bladets chef fastholder at kalde Sass Larsen »tudeprins«: Han skulle have sygemeldt sig

Ekstra Bladet afviser, at avisen skulle have bedrevet »menneskejagt« på Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen.

Medier
FOR ABONNENTER

Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen, har været ramt af en depression. Og i to måneder har han gået til psykolog næsten hver dag, efter han i oktober sidste år oplevede et psykisk nedbrud. Et nedbrud, som han mener er særligt affødt af den »menneskejagt«, som Henrik Sass Larsen føler, at han har været udsat for af medierne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden