0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu bryder streamingkrigen ud: »Netflix har aldrig været så presset før«

Netflix satser milliarder af lånte dollars på nye serier til sine over 150 millioner abonnenter. Det er det eneste våben, der virker, hvis giganten vil vinde streamingkrigen mod Disney og alle de andre.

Netflix
Foto: Netflix

Tredje sæson af ’Stranger Things’ har slået seerrekord på Netflix. Over 40 millioner har set serien, som ifølge Netflix har trukket mange nye abonnenter til platformen

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Netflix vil være hele verdens tv-station. Det er den megalomane ambition, som har fået investorer til at satse på og hælde milliarder af dollars i streamingtjenesten. Også selv om Netflix trods sine over 150 millioner abonnenter endnu ikke er en solid overskudsforretning.

I 2019 alene forventes tjenesten at bruge omkring 15 milliarder dollars på nye film og serier til brugerne, hvilket er langt mere, end virksomheden tjener. Men nye film og serier er det, der skal til, hvis man vil være det sted, hvor alle går hen for at finde underholdning. Og Netflix låner derfor penge til at skabe nyt indhold til brugerne.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement