Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
-/Ritzau Scanpix
Foto: -/Ritzau Scanpix

Otte helikoptere deltog i angrebet i Syrien og drabet på Abu Bakr al-Baghdadi.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

The Washington Post hånes for nekrolog over Abu Bakr al-Baghdadi

En nekrolog over den nu afdøde IS-leder i The Washington Post har sat gang i de sure opstød på Twitter. Avisen har lyttet til kritikken og ændret i overskriften.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det var nok også lidt upassende.

The Washington Post har, efter at Abu Bakr al-Baghdadi, lederen af Islamisk Stat, meldtes dræbt af amerikanske styrker, skrevet en nekrolog, som har skabt bunkevis af vrede twitteropslag. Det skriver Mediewatch.

Overskiften på artiklen, der beskriver Abu Bakr al-Baghdadis liv og udvikling af IS, lød tidligere: ’Abu Bakr al-Khadi, den strenge religiøse lærde, der stod i spidsen for Islamisk Stat, er død, 48 år gammel’.

Det var især vendingen med, at al-Baghdadi var »den strenge religiøse lærde«, som fik twitterbrugerne til at råbe op.

Det lader dog til, at The Washington Post har anerkendt deres fejl. Overskriften til artiklen er i hvert fald ændret til: ’Abu Bakr al-Khadi, den ekstremistiske leder af Islamisk Stat er død, 48 år gammel’.

Selv om overskriften er ændret et par gange, virker det ikke til, at læserne er helt tilfredse En twitterbruger skriver: »Er der en, som vil være sød at fortælle The Washington Post, at internettet er evigt«.

En anden bruger skriver, at overskriften fra The Washington Post om Abu Bakr al-Baghdadi svarer til, at man i en nekrolog over Adolf Hitler skrev: ’Østrigsk malersvend og forfatter til en bestseller-erindringsbog har taget livet af sig i en alder af 56 år’.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden