Pede B. løfter MC-bæltet som bevis på, at han for anden gang kan kalde sig landets bedste freestyler.
Foto: JONAS PRYNER ANDERSEN

Pede B. løfter MC-bæltet som bevis på, at han for anden gang kan kalde sig landets bedste freestyler.

Musik

MC's Fight Night: Den første var den største

Københavnske Pede B. satte sig for anden gang tungt på titlen som Danmarks bedste freestyle-rapper.

Musik

K.B. Hallen vrimlede med hætter, kasketter, sneakers og stiletter, da den ottende udgave af freestyle-konkurencen MC's Fight Night fandt sin vinder.

Den 23-årige Østerbro-knægt Pede B. løb med titlen - præcis som han gjorde det i 2005.

Dermed er han og 1/3 af aftenens dommerpanel, Per Vers, de eneste der kan kalde sig tofoldige freestyle-champs. Per Vers vandt de første to år, konkurrencen blev afholdt.

Knuste al modstand Pede B. var første mand i ringen, og han knækkede sikkert sine to første modstandere, Orhan G og Tempo Bang.

Først i semifinalen fik han kam til sin sparsomme hårpragt. Modstanderen var en af favoritterne, Mikl fra København, der kæmpede bravt, men rodede sig ud i en blindgyde med rap om Grønland og isbjerge, da han fik emnet vinterbadning.

Pede B. var mere tight i sine 3 gange 60 sekunder og røg i finalen med alle dommerstemmerne.

Modstander havde kæmpet hårdt
Hans modstander i finalen var veteranen Ham den Lange fra Århus, der havde haft en hårdere vej til finalen. Både i kvartfinalen mod overraskelsen Shake og i semifinalen mod midtjyske Henrik Hass var modstanden hård.

Om det var de indledende battles, der tærede på Ham den Langes kreativitet er uvist, men i finalen var han Pede B. underlegen og glemte endda sit emne.

Dommerne var enige: En sikker sejr til Pede B., der dermed blev en mobiltelefon og 25.000 kroner rigere. Plus selvfølgelig MC-bæltet som bevis på, at han atter kan kalde sig landets bedste freestyler.

Publikum var rastløse

MC's Fight Night er ikke mindst en fest i kraft af publikum, der buher, hujer, klapper og kaster håndtegn.

Desværre var mange også sanseløst berusede denne aften, og konstant vadede folk rundt mellem hinanden i stedet for at kigge på rapperne på scenen.

»Synes I også, det her er et fedt arrangement? Så følg med i, hvad der sker oppe på scenen«, forsøgte kamplederen Jøden, men først i finalen var der fuld opmærksomhed mod bokseringen.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden