Bestemt. Ringo Starr er aktuel med sit 15. album. Forleden meddelte han, at han ikke gider skrive autografer længere. Arkivfoto.
Foto: VINCE BUCCI/AP

Bestemt. Ringo Starr er aktuel med sit 15. album. Forleden meddelte han, at han ikke gider skrive autografer længere. Arkivfoto.

Musik

Ringo er ligeglad med undskyldning fra Vatikanet

Eks-beatlen mener, at Vatikanet burde fokusere på mere presserende emner.

Musik

Ringo Starr har ikke meget til overs for Vatikanets officielle avis, der forleden 'tilgav' John Lennons fire årtier gamle udtalelser om, at Beatles var »større end Jesus«, og at kristendommen var »en døende institution«.

Vatikan-avisen L'Ossevatore Romano skrev i weekenden, at Beatles' »smukke melodier lever videre som dyrebare ædelstene«.

LÆS ARTIKEL

»Sagde Vatikanet ikke, at vi var sataniske eller muligvis sataniske - og alligevel tilgiver de os nu? Jeg synes, Vatikanet har vigtigere ting at tale om end The Beatles«, lyder det fra eks-beatlen Starr i et interview med CNN.

DOKUMENTATIONSe interviewet her(eksternt link)

Med sin udtalelse hentyder Starr til den efterhånden omfattende misbrugsskandale i den katolske kirke, hvor katolske præster i flere lande er under anklage for at have forgrebet sig på børn.

Slut med autografer

Ringo Starr udgav for nylig sit 15. studiealbum 'Y Not'. Et album, Politikens musikanmelder Simon Lund tildelte to hjerter.

LÆS ANMELDELSE

I CNN-interviewet svarer Ringo Starr desuden på rygter om, at han for nylig bad nogle fans 'skride', da de ville have en autograf.

»Jeg sagde bare til fansene, at jeg ikke skriver autografer længere. Jeg sagde ikke 'skrid' - jeg er ikke en ond mand. Men jeg skriver ikke autografer længere. Når folk spørger, siger jeg nej«, siger Starr.

Udtalelserne om autograferne kommer i forlængelse af et interview, Ringo Starr gav til BBC Radio 2 i weekenden om samme emne:

»Jeg skrev autograferne, og næste dag kunne jeg se, at de blev sat til salg på eBay. Så jeg besluttede, at jeg har gjort min del. Sådan er det«, sagde Starr.

LÆS MERE HOS BBCRingo Starr giver eBay skylden for sit autografstop(eksternt link)

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce