Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
POlitianmeldt. »Pia K. er fucking klam. Jeg har intet tilovers for hende«, siger den unge rapper Kidd om Dansk Folkepartis formand. Nu er han politianmeldt.
Foto: PR FOTO

POlitianmeldt. »Pia K. er fucking klam. Jeg har intet tilovers for hende«, siger den unge rapper Kidd om Dansk Folkepartis formand. Nu er han politianmeldt.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk Folkeparti politianmelder rap-komet for dødstrusler

Kidd er blevet politianmeldt for trusler mod Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den kække danske rapper Kidd har været endnu mere åbenmundet end sædvanligt.

Han har nu fået en politanmeldelse på halsen, efter han har udtalt sig i meget direkte vendinger om Dansk Folkepartis partiformand, Pia Kjærsgaard, og partiets medlem af Europaparlamentet, Morten Messerschmidt.

Det er Dansk Folkeparti, der har politianmeldt den unge musiker, bekræfter partiets presseafdeling, som ellers ikke vil kommentere sagen. Baggrunden for anmeldelsen er dødstrusler, som Kidd er kommet med på en blog, der ligger på youtube. Her siger han:

»Pia K. er fucking klam. Jeg har intet tilovers for hende. Hvis min musikkarriere når dertil, hvor jeg skal gi’ hånd til de der mennesker – jeg spytter. Jeg sværger på mit liv, at jeg spytter Pia K. i ansigtet. Jeg spytter på Morten Messerschmidt«, siger han og fortsætter kort efter:

»De er så klamme. Det er bunden af bunden. Det er virkelig bunden af bunden. Det er så pinligt for Danmark. Jeg håber, at nogen dræber dem«.

Kidd: Jeg hader politik

Morten Messerschmidt har svært ved at kommentere på Kidds udtalelser af en meget simpel grund.

»Hvem er Kidd?«, spørger han som det første.

Det er en dansk rapper, der er blevet politianmeldt, blandt andet på grund af udtalelser om dig.

»Jeg har ikke set det. Jeg interesserer mig ikke ret meget for rapmusik. Jeg vil faktisk slet ikke gå så vidt som at definere det som musik, så derfor kan jeg ikke rigtig sige noget om det«, siger Morten Messerschmidt.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kidd, men på sin Twitter beklager han sig med flere opdateringer.

»Jeg hader politik! Nu snakket jeg med statsministeren, og Dansk Folkeparti har lige politi anmeldt mig! Lad mig nu være«, skriver han og kort efter lyder det:

»Okay okay, jeg siger, at jeg håber, nogen gør det! Jeg siger ikke, jeg vil gøre det! Er det ikke ytringsfrihed?«, spørger han.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden