Badboy. Når Chris Brown endelig var på scenen, gav han tøserne, hvad de var kommet efter.
Foto: Jesper Mortensen (arkiv)

Badboy. Når Chris Brown endelig var på scenen, gav han tøserne, hvad de var kommet efter.

Musik

Anmelder fik lyst til at tæske Chris Brown med jernrør

Den voldsdømte R&B-sanger får verbale klø af de danske anmeldere.

Musik

Den amerikanske R&B-stjerne Chris Brown slap ualmindeligt skidt fra tirsdagens koncert i Forum - den første på sangerens europæiske turné.

Anmelderne vender alle tomlen ned og brokker sig især over det musikalske niveau og den 23-årige sangers mange forsvindingsnumre under koncerten.

BT's Jeppe Elkjær Andersen havde i hvert fald sit hyr med at holde styr på Christopher Maurice Brown, som er sangerens fulde navn.

»Hele showet var sat op således, at hovedpersonen og de omkring ti dansere kunne bevæge sig rundt på flere forskellige niveauer/etager i et set, der virkede til at have et rumskib i en af de gamle Star Wars-film som inspiration«.

»Så vidt så godt. Men det fungerede desværre ikke rigtigt efter hensigten. Og mere ofte end ikke måtte undertegnede stå og spejde efter, hvor Chris Brown nu var blevet af. For han forsvandt simpelthen«, skriver BT's anmelder og ironiserer over, at salen dansede mest, da dj'en spillede 'Gangnam Style' i en af Chris Brown-pauserne.

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo anslår, at Chris Brown blot var på scenen omkring halvdelen af koncertens 70 korte minutter.

'Man fik lyst til at daske til ham'

Treo var åbenbart var i sit særligt krigeriske hjørne og fik lyst til at lade næverne tale over for sangeren, der nok stadig er mest kendt som Rihannas voldelige ekskæreste.

»Først skulle popstjernerne have tatoveringer, så var det trendy med en sexvideo, og efter Chris Brown tæskede Rihanna, er det såmænd blevet et hit at have en voldsdom. Trenden har sågar bredt sig til Danmark, og da Brown var 25 minutter forsinket i Forum, kunne man godt få lidt lyst til at gå backstage med Xanders jernrør og L.O.C.'s læderhandsker for at daske til sangeren. Den trang blev imidlertid ikke mindre, da Brown pludselig viste sig i en laserstråle«, skriver EB-anmelderen og uddeler en sølle stjerne for koncerten.

Musikmagasinet Gaffas udsendte noterede sig, at Browns mange unge pigefans på de forreste rækker havde en stor fest og hvinede løs til deres helts frække moves.

Koncert-bluff
Men på egne - og mere musikinteresserede folks - vegne er hun ked af, at kun ganske få numre blev spillet til ende.

»Igennem de cirka 80 minutter koncerten varede blev under en håndfuld sange spillet fra enden til anden, og de der endelig gjorde, blev sunget af backtrack og kor – og så sang/talte Chris Brown med lidt hist og her. Det var nærmest lidt sørgeligt at se på, for han kan jo rent faktisk godt synge«, skriver Gaffas skribent Maria Therese Seefeldt Stæhr.

Og Berlingskes Lars Rix opsummerer sin aften med Chris Brown sådan her:

»Denne aften var et skridt tilbage for en musiker ude i tovene og i sidste ende en decideret hån mod de fans, der havde ventet i timevis uden for i kulden for at komme tæt på deres idol. Og ikke mindst alle dem, der har betalt en billetpris på op til 590 kroner for dette bluff af en koncert«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden