Numsechip. Axl Rose konspirerer om Red Hot Chili Peppers særlige hjælpemidler.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/AP

Numsechip. Axl Rose konspirerer om Red Hot Chili Peppers særlige hjælpemidler.

Musik

Axl Rose håner Red Hot Chili Peppers' karaokeoptræden til Super Bowl

»Måske har de alle mikrochips installeret i deres røve«, skriver Guns N' Roses-frontmanden.

Musik

Siden det kom frem, at Red Hot Chili Peppers spillede playback ved Super Bowl 2.februar, har der ikke været stille ved tasterne hos Guns N' Roses -forsanger Axl Rose.

Det skriver det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Red Hot Chili Peppers' bassist Flea har indrømmet, at producerne til Super Bowl insisterede på, at bandet spillede playback.

Karaoketalent og numseteori Det har fået Axl Rose til at udtrykke sit syn på fadæsen i et gæsteindlæg for The Hollywood Reporter og Billboard, i hvilket han blandt andet roser bandets karaoketalent og kalder deres optræden for den største karaokeperformance nogensinde.

Anmeldelse

Samtidig spekulerer han i indlægget i en del konspirationsteorier, som, ifølge Axl Rose, måske kunne undskylde den dinglende ledning i Fleas guitar, som ikke var sat til en forstærker.

Han fremlægger eksempelvis en teori om, at Flea har fået nyopfundne mikrochips placeret i numsen, som kan opfange bassens frekvens og overføre den til forstærkeren. Og Axl Roses fantasi løber videre ud ad tangenten.

»Måske har de alle mikrochips installeret i deres røve, som ikke kun kan opfange deres instrumenters frekvenser, men som også kan skaffe dem direkte tv og internet!«.

Spår stor videnskabelig fremtid

Men der er stadig håb for Red Hot Chili Peppers ifølge Axl Rose. Han forudser nemlig en stor videnskabelig fremtid for bandets fire medlemmer.

»De kunne blive 'videnskabelige pioneer!' Ligesom Buzz Aldrin (anden astronaut på månen, red.). Ægte ASS-tro-nauter! Eller som Superbowl crash test dummies for bands, ligesom de biler som kan køre af sig selv«.

LÆS OGSÅ

I et indlæg på Red Hot Chili Peppers' hjemmeside forsikrer Flea dog om, at bandets ambitioner stadig ligger inden for musikkens verden.

»Vi som band bestræber os på at vokse som musikere og sangskrivere og fortsætte med at spille vrangen ud på os selv live på scenen, for alle som har lyst til at få deres hjerner blæst væk«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce