DJ. Elijah Wood er ved siden af sin skuespillerkarriere, hvor rollen som Frodo i 'Ringenes Herre' har gjort ham berømt, en habil DJ. Det giver han prøver på i København den kommende lørdag.
Foto: PIERRE VINET/AP/AP

DJ. Elijah Wood er ved siden af sin skuespillerkarriere, hvor rollen som Frodo i 'Ringenes Herre' har gjort ham berømt, en habil DJ. Det giver han prøver på i København den kommende lørdag.

Musik

'Frodo' spiller persisk disco i København

Skuespilleren Elijah Wood giver den som dj, når festkonceptet Actionhygge genopstår.

Musik

Det kan blive en retrooplevelse af de mere specielle, når undergrundsnetværket Actionhygge genopstår lørdag aften og nat.

Det blev stiftet tilbage i 2007 som en udløber af Distortion, men er aldrig blevet til noget fast ved musikken. Et par mindeværdige fester står dog på cv'et: Julefest med fællesspisning i Kødbyen, rave i en kælder i Ørestad og fest i den hal, der blev brugt som detention for demonstranter under COP15.

LÆS ARITKEL

Nu skal der igen blus under partykedlen. Lørdag er temaet 'mørkets fyrster', og igen vil Actionhygge forsøge at genskabe stemningen af tidligere tiders undergrundsfester, hvor alle kan opføre sig som VIPs, drikke billige bajere og danse på råt betongulv. Det sker i det tidligere industrikompleks på Prags Boulevard 43, hvor en række kreative ellers har atelierer, arrangerer udstillinger, koncerter og hvad de nu ellers føler for.

LÆS FRA ARKIV

Frodo spiller persisk disco

Aftenens trækplaster bliver den amerikanske skuespiller Elijah Wood, der kommer og spiller med sin DJ-duo Wooden Wisdom, hvor den anden halvdel består af Turquoise Wisdom. Ringenes Herre-stjernen er ikke booket for sin kendisfaktor, men for sin musikalske kvaliteter, lyder det fra Nis Sigurdsson fra Actionhygge:

»Det er de færreste, der ved det, men Elijah Wood er faktisk en rigtig fed DJ. Han har et pladeselskab i London, og selv spiller han persiske og tyrkiske disco-beatsfra 70’erne og 80’erne. Vi har ikke booket ham, fordi han er Frodo, men fordi han er et solidt musikalsk navn«.

LÆS OGSÅ

Ud over, nå ja: Frodo, kommer irske DJ Fitz og de lokale dj's Djuna Barnes, Christian D'Or, Waqar og Sven Francisco og sørger for at holde de to dansegulve i gang. Derudover kan gæster forlyste sig med pulled pork-sandwich, i en bus-bar og en tur i sauna.

Folkene bag Actionhygge svæger, at det bliver startskuddet til jævnlige Actionhygge-fester året rundt.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce