Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen/POLFOTO
Arkivfoto: Finn Frandsen/POLFOTO

Argentisk-israelske Daniel Barenboim hylder Debussy på sin indspilning af første bind af Debussys præludier. Albummet er gennemsyret af hans utrolige, naturlige musikalitet, der løfter denne hyldest og gør den varm og værd at bruge tid på.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: De helt store pianister markerer 100-året for Debussys død med albumudgivelser

25. marts er det 100 år siden, mesterkomponisten Claude Debussy døde. I denne forbindelse hyldes han af de verdensberømte pianister Maurizio Pollini, Daniel Barenboim og Stephen Hough på nye indspilninger, der både er varme, sprudlende og fascinerende.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er de helt store klaverkanoner, det hæderkronede klassiske plademærke Deutsche Grammophon har fået lokket på banen i anledning af 100-året for Debussys død. Få pianister har betydet mere for klassisk musik i det 20. århundrede end Maurizio Pollini, og selv om den 76-årige italiener i de senere år har mistet meget af fordums kraft, er der stadig muskler i ærmerne, når han kaster sig over det første af Debussys to bind af ’Préludes’ – altså præludier eller slet og ret korte stemningsstykker for klaver.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden