KVINDELIGT. Man kan diskutere, om man kan tage fire granvoksne mænd i kvindetøj eller forsøgsvis seje rockattituder alvorligt på PR-fotos. Men musikalsk er der intet at diskutere - D-A-D er  tilbage i topform. PR-foto

KVINDELIGT. Man kan diskutere, om man kan tage fire granvoksne mænd i kvindetøj eller forsøgsvis seje rockattituder alvorligt på PR-fotos. Men musikalsk er der intet at diskutere - D-A-D er tilbage i topform. PR-foto

Anmeldelser, cd-beat

D-A-D erkender omsider alderdommen på nyt album

Den modne kvartet holder sig i live på stærkt og melodisk udspil, der tager alderen på sig.

Anmeldelser, cd-beat
FOR ABONNENTER

Hastende på vej mod gruppens 30-års jubilæum (næste år) er den rockende institution D-A-D langt om længe blevet ramt af en form for selverkendelse.

»It’s the last chance to die young«, konstaterer sanger Jesper Binzer med vanlig trods i sangen ’Last Time In Neverland’. Hø hø, det er jo skægt at høre en moden mand på 46 år krænge ungdommen ud af krop og sjæl på en sådan typisk tvistet D-A-D-måde.

Men bag humoren lurer den uomgængelige modenhed og det forfald, selv Danmarks største rockstjerner i snart tre årtier ikke kan sætte ud af drift. Døden sparker også D-A-D i rumpetten, og selv evige drengerøve får rynker, mens forsøgene på at følge med i hver en ny trend bliver indlysende forgæves.

I den yderste overhalingsbane
»We all fall down – we can’t turn ourselves around/ we always wonder how what’s lost can be found«, som Jesper Binzer formulerer det i denne vinters bud på en lunende ballade fra D-A-D, ’We All Fall Down’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce