Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Casper Christensen: »Det er ægte. Det er sandt. Der er nerve i det. Det trigger mig«

Casper Christensen, der netop har haft premiere på et show med makkeren Frank Hvam, har vendt ryggen til trygheden og andres forventninger og er søgt ind til komikkens sjæl.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En vinterdag skovler Casper sne uden for sit hus i Værløse. Han og kæresten, Iben Hjejle, er flyttet herud, fordi en depression har gjort det uudholdeligt for ham at bo i København.

Nu er de så ved at gå fra hinanden. Som han står og skovler, ser han sine to børn titte ud på ham gennem ruden. Deres øjne er røde, forgrædte. Det er iskoldt, og Caspers egne tårer fryser til perler i øjenkrogen.

LÆS OGSÅ

Så kommer postbuddet med et brev fra hans forældre. Der står, at de er skuffede over ham, som søn og menneske, fordi han har glemt at spørge til faderens syge øre.
Dobbelthed som komisk drivkraft

Casper Christensen gengiver et absolut lavpunkt i tilværelsen fra scenen på Bremen, da hans og Frank Hvams nye stand-up-show, 'Casper & Frank- Nu som mennesker', har premiere torsdag aften.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden