Tynget. Jonatan Spang bærer ualmindeligt mange vielsesringe efter turneen med sit seneste bryllupsshow. Nu vil han skilles fra sine mange koner.
Foto: Tina Leegard Dyrvig

Tynget. Jonatan Spang bærer ualmindeligt mange vielsesringe efter turneen med sit seneste bryllupsshow. Nu vil han skilles fra sine mange koner.

Scene

Jonatan Spang skal skilles fra 52 kvinder

Stand up-komikeren og bigamisten kryber til korset i Vor Frue Kirke.

Scene

Siden sensommeren har stand up-komikeren Jonatan Spang indgået ægteskab med omkring 52 kvinder.

Det er foregået over hele landet under hans danmarksturne med showet 'Bryllup', hvor finalen hver gang har budt på et giftermål mellem hovedpersonen og en kvinde fra publikum.

LÆS ANMELDELSE

»Nu står jeg med det her problem, at jeg har samlet alle de koner op. Det er vokset mig over hovedet og til det sidste show, vil jeg gerne blive skilt. Jeg skal ud af det«, siger Jonathan Spang.

Seancen kommer til at foregå i Vor Frue Kirke 12. december og dem, der betaler billetprisen på 250 kroner for at overvære show og skilsmisser er samtidig med at sikre en række skilsmisseramte børn.

For al overskud går til menighedsplejen, som uddeler julehjælp i form af mad og gaver til værdigt trængende familier i København.

Straight pengestrøm

Fornemmer man en standupper i julestemning?

»Nej, der er sgu ikke noget juletema. Jeg har bare stillet op til så meget forskellig velgørenhed gennem tiden. Og det her er meget straight - jeg kan gennemskue, hvor pengene ryger hen«, siger Spang.

Han vil ikke afsløre, hvordan skilsmisserne kommer til at foregå, men det bliver ikke med hverken hjælp eller velsignelse fra Vor Frue Kirkes præst.

»Det kan de ikke lave sjov med i en kirke. Så jeg må ud i noget kreativ bogføring«, melder Spang.

Live-skilsmisserne kan opleves som en del af standup-showet 'Bryllup' i Natkirken i Vor Frue Kirke, København 12. december, hvor alt overskuddet går ubeskåret til skilsmissebørn og deres familier. Prisen er 250 kroner, og billetter sælges via Billetlugen.dk.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce