Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miklos Szabo
Foto: Miklos Szabo
Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk version af 'Dirty Dancing' slår rekord

Musicalversionen af den populære film har allerede solgt 100.000 billetter i forsalg.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskerne er vilde efter at opleve 'the lift', godt gennemtyggede replikker og den inciterende 1950'er-musik fra hitfilmen 'Dirty Dancing' i en fordansket sceneversion.

LÆS ARTIKEL

Der er allerede solgt 80.000 billetter i Tivoli og yderligere 20.000 billetter i Musikhuset Aarhus forud for premieren på 'Dirty Dancing - The Musical'.

Og det gør forestillingen til den hurtigst sælgende musicalforestilling i Danmark nogensinde. Til sammenligning havde succesforestillinger som 'Mamma Mia!' i Tivoli og 'The Phantom of the Opera' på Det Ny Teater på deres respektive premieredage solgt henholdsvis 95.000 og 100.000 billetter.

Det har fået Tivoli til at udvide spilleperioden, så man i dag åbner for salget til yderligere 30.000 billetter fordelt på 18 ekstraforestillinger.

Med i forestillingen er en række tidligere deltagere fra TV2s fredagsunderholdning 'Vild med dans'. Det gælder både Silas Holst (aktuel i musicalen 'Grease'), der skal danse og spille rollen som Johnny, Robert Hansen, der har vundet 'Vild med Dans' og i musicalen har rollen som hoteldirektørens søn Neil Kellermann, Laura Drasbæk i rollen som Babys storesøster Lisa samt danseren Karina Frimodt, der skal spille rollen som den hårdt prøvede Penny.

'Dirty Dancing - The Musical' har premiere i Tivoli 26. februar 2016.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden