0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Camilla Winther
Foto: Camilla Winther

Elisa Kragerups helt skrabede, men poetisk overrumplende opsætning af 'Den kroniske uskyld' på Det Kgl. Teaters Mellemrgulvet i 2018 viste på en måde, der var lige så svævende, som det var fængslende, at der ikke behøver at være nogen modsætning mellem det kloge og det kropslige teater. Stykket gjorde en roman om ungdommen levende og større, og siden har en ny generation i dansk teater søgt sin originalitet i det samme spændingsfelt.

Hun er årsagen til, at jeg begyndte at anmelde teater

Hvordan er det at tage springet fra litteraturen til at begynde at anmelde teater? Alexander Vesterlund gjorde sig mange overvejelser, da han sagde ja til sin nye rolle, skriver han i dette essay.

FOR ABONNENTER

I den anden ende af den tilfældige café, hvor jeg har sat mig på for at skrive denne tekst om at starte som ny teateranmelder, har en prominent dansk teaterinstruktør netop taget plads.

Rundt om hjørnet ligger Betty Nansen, hvor Elisa Kragerup er direktør og kunstnerisk leder. Det er hende, der har sat sig i den anden ende af cafeen.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.