0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mesterkokken Gericke hamrer derudad som en løbsk løgsnitter i rørende podcast

Podcasten ’Kok og kok imellem’ har mange gode samtaler at dykke ned i, men man risikerer også at føle sig underligt ekskluderet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Vinther
Foto: Thomas Vinther

Thomas Rode Andersen interviewer Jeppe Foldager, der har overtaget styringen af komfurerne på Dragsholm Slot, efter at Claus Henriksen stoppede nytår 2020/2021..

Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er muligvis bare mig, der ikke kan se restauranten for bare gryder, men der findes tilsyneladende ikke mange podcasts, der går i dybden med alt det, der rører sig på den danske madscene i de her år.

En af dem, der gør, er podcasten ’Kok og kok imellem’, som den tidligere Kong Hans Kælder-køkkenchef Thomas Rode Andersen står bag. Han er i dag frafalden kok og tager ikke længere del i det strabadserende køkkenliv. Men netværket er stadig stort. Og lysten til at kaste sig over noget nyt intakt.