Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Spillet 'Plant vs. Zombies' er et af de mange perler på online-butikken Steam, der giver grobund for indie-spil af høj kvalitet.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Fire fede billige spil på nettet

Online-spilbutikken ’Steam’ sælger solide indie-spil til billige penge. Vi har testet fire af dem.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vil du helst købe ét nyt blockbuster-pc-pil til 375 kr eller til samme pris downloade fire små originale perler, der både er sjovere og holder længere?

Sådan er en af motiverne bag den amerikanske online-spilbutik ’Steam’, der på mange punkter er spilverdenens svar på din lokale musikcafé. Fjernt fra de kommercielle scener kan man her se nye talenter udfolde sig med en god idé.

Ganske vist rammer de ikke altid det høje C, men man oplever selvstændighed og originalitet for næsten ingen penge.

Udviklerne sælger spil direkte til forbrugerne
På ’Steam’ kan uafhængige spiludviklere sælge deres spil direkte til forbrugerne som digitale downloads. Det betyder billigere spil, der er blevet udviklet i friere rammer end de store blockbusters.

Du kan dog også købe de fleste større mainstream-titler på ’Steam’, og det smarte er, at spillene ikke er bundet til en enkelt pc, men kan spilles på alle, der har internetforbindelse.

Hundredvis af spil
Adgangsbilletten til den virtuelle butik er gratis ved at hente ’Steam’ på den officielle hjemmeside. Når du opretter en bruger, får du samtidig adgang til Steam-fællesskabet, der tæller over 25 mio. mennesker på verdensplan. Her kan du bl.a. arrangere spil med og mod andre.

Blandt de hundredvis af titler på Steam har vi testet fire, der har vakt særlig opmærksom med deres nyskabende idéer.

Til april lanceres 'Steam' også til Mac, så man også på den platform kan spille spil som 'Left 4 Dead 2', 'Portal', 'Audiosurf' og 'Peggle Deluxe'

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden