Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: PR
Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Need for Speed: Most Wanted

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg enhver fan af EAs Need for Speed-serie om deres top tre over seriens spil, og du vil sikkert kunne finde Most Wanted blandt mange af svarene.

Der er dog tale om spillet fra 2005, for selvom den nye udgave gør sit for at hylde den originale ånd, så har udviklerne bag, Criterion Games, gjort spillet til sit helt eget – på både godt og ondt.

Rødt lys og blinkende lygter Med en ny udvikler i stolen og syv år siden det originale spil udkom, er der visse ting, der har ændret sig med det nye Most Wanted. Det kan af gode grunde kaldes Most Wanted 2.0, for det er hverken en moderniseret kopi eller en komplet genstart.

Der er stadig fart over feltet, hvis man holder sig til spillets singleplayer-kampagne. Her skal man op mod ti kørere fra den famøse Blacklist. Slå dem, kør deres bil i smadder og avancer på listen, indtil du kan kalde dig for den mest eftertragtede og jagtede mester med den mest pimpede bil.

LÆS OGSÅ

Alt imens er der selvfølgelig også intense biljagter, hvor man skal undgå sømmåtter, luksusbiler med blå blink og i det hele taget bare holde sine hjul på banen, indtil man er kommet i sikkerhed.

Lige børn leger bedst
Har man spillet det oprindelige Most Wanted, virker det bekendt, for der ikke så meget nyt over feltet, og det slider på spillet, da det overgår aldrig det originale spil i rendyrket underholdning og fartgalskab på trods af syv års forspring.

Der, hvor man derimod kan se frem til en imponerende oplevelse, er i spillets multiplayer, der gør brug af Autolog. Tjenesten blev udviklet af Criterion, og det er tydeligt, at de føler sig på hjemmebane med den, da multiplayer-delen i NFS: Most Wanted er en ren fornøjelse.

LÆS OGSÅ

Med en lille hub i venstre hjørne kan man konstant holde sig opdateret, ikke bare med ens egne fremskridt, men også med andre venners, og er man i det selskabelige hjørne, er man blot et par tryk fra at ræse online mod folk. Det er simpelt, men på den geniale måde.

Reddet på målstregen

Med Autolog bliver Need for Speed: Most Wanted til en strømlinet oplevelse, hvor ræs bliver bekymringsfri underholdning, imens man konstant er forbundet til andre spillere i spillet.

Ånden fra det originale NFS: Most Wanted kan stadig skimtes, når adrenalinen fræser igennem kroppen på en efter en vanvittig biljagt, men Criterions tag på spillet vil sikkert ikke falde i god smag hos alle fans, hvis de ellers havde forventet en fuldstændig identisk, men moderniseret udgave af 2005-klassikeren.

Format: Windows, PS3 (testet), Xbox 360, PS Vita, iOS Udvikler: Criterion Games PEGI: 7+ Hjemmeside: needforspeed.com


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden