0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Er klassikeren en eviggyldig størrelse i scenekunsten?

Hør hvordan Katrine Wiedemann, Mads Thygesen og Ida Grarup definerer klassikeren og hvad den betyder for deres arbejde med scenekunst i denne Politiken Live Podcast fra Reumertsalonen 'Klassikerens eviggyldighed'.

Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Instruktør Katrine Wiedemann er nomineret til to priser ved årets Reumertuddeling. I denne Politiken Live Podcast er hun en del af panelet, der diskuterer klassikerens eviggyldighed i scenekunsten. Lyt med i Politikens podcast-app eller via pol.dk/podcast

Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alle nominerede i kategorien 'Årets forestilling' til Reumertprisen 2017 kan klassificeres som 'store klassikere'. Men hvad er egentlig med til at give et værk klassikerstatus? Hvilken plads får fortolkningen af en klassiker på de skrå brædder? Og hvorfor fylder de store klassikere så meget på teaterscenen?

Reumertsaloner er Bikubenfondets debatformat på teaterområdet - og temaet for denne salon er klassikerens status, liv, dybde og fremtid i scenekunsten. I denne Politiken Live podcast kan du høre, hvordan et stærkt panel af scenekunstnere definerer klassikeren og få indblik i, hvordan de lever og arbejder med at fortolke og forstå de store klassiske dramaer.

I panelet er Katrine Wiedemann, som har instrueret ’Et vintereventyr’ på Teater Republique og er nomineret til to af årets Reumertpriser, scenograf Ida Grarup, som er nomineret til årets scenedesign for Erasmus Montanus på Aarhus teater og Mads Thygesen, som er rektor på Den Danske Scenekunstskole, Ph.D. og medlem af Reumertjuryen. Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen er vært.

Hør podcasten fra Reumertsalonen d. 1. juni 2017 i Skuespilhuset her eller via Politikens podcast-app:

Vært: Jes Stein Pedersen

Medvirkende: Karina Lykkesborg, Katrine Wiedemann, Mads Thygesen og Ida Grarup

Redaktion: Marie Andersen, Vanessa Salome Christophersen, Silke Fensman og Mikkel Vuorela

Læs mere:

Annonce

Læs mere