0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Christian F. Puglisi: Maden dør, hvis vi ikke brænder igennem overfladen

Relæ-kokken lader madlir og Salt Bae blive i 2010’erne og inviterer i stedet til fordybelse og livskvalitet på landet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt
Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis vores madkultur skal overleve, bliver vi nødt til at grave et spadestik dybere.

Gennem det sidste årti har vi bevæget os alt for langt mod overfladen, hvor mad bliver noget, vi indtager via instagramposts, og hvor vi mister forståelsen for dybden og kompleksiteten i det, vi spiser. Madscenen dør, hvis vi bliver ved med kun at bevæge os i overfladen.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere