0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hjemme hos kogebogsforfatter Ditte Ingemann: Køkkenet er småt, men stort nok til eksperimenter

Ditte Ingemanns lille køkken er også hendes arbejdsplads, så her får opvasken ikke lov at stå.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er fotograf og madskribent og udvikler blandt andet opskrifter på grøntsagsbaserede måltider til Politiken MAD.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I Ditte Ingemanns lille køkken på Nørrebro er det ikke svært at se, at her bliver svunget gryder og knuget kål i lange baner. På køkkenbordet kæmper patentglas med syltede citroner og kraut i alverdens afskygninger om pladsen med olier og eddiker.

»Det minder om et lille berlinerkøkken, og det er jeg stor fan af. Men fordi pladsen er trang, bliver jeg nødt til at holde det rent og pænt og ikke rode«, siger hun.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere