0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny kogebog om havtorn guider til nordens genfundne urt

Havtorn fra det gamle danske køkken er en 'ny' spiller i det nye nordiske madmiljø.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Muusmann' forlag
Foto: Muusmann' forlag

bog. Ny udgivelse med en masse dejlige opskrifter med havtorn.

Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For nylig sad jeg en sensommer septemberdag på Brøndums Hotel i Skagen og spiste en excellent menu. For nogle år siden ville i det mindste en af retterne have været med ramsløg, der dengang netop var trukket frem af det nye nordiske køkken.

Forleden på Brøndums var det havtorn, der indgik i retterne. Havtorn er ganske enkelt den seneste ’nyopdagelse’ fra det gamle danske køkken. Og havtorn er blandt andet tilgængeligt i Skagen. Her har man adgang til intet mindre end to verdenshave med tilsvarende kyster.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce