Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Muusmann' forlag
Foto: Muusmann' forlag

bog. Ny udgivelse med en masse dejlige opskrifter med havtorn.

Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny kogebog om havtorn guider til nordens genfundne urt

Havtorn fra det gamle danske køkken er en 'ny' spiller i det nye nordiske madmiljø.

Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For nylig sad jeg en sensommer septemberdag på Brøndums Hotel i Skagen og spiste en excellent menu. For nogle år siden ville i det mindste en af retterne have været med ramsløg, der dengang netop var trukket frem af det nye nordiske køkken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden