0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokkens køkken: Jesper Koch

Jesper Koch går meget op i at følge sæsonerne og tager ofte børnene med i skoven for blandt andet at plukke ramsløg. Men der er én grøntsag, som han absolut må have året rundt. Nemlig blomkål, som er den hyppigste gæst ved middagsbordet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sara Galbiati
Foto: Sara Galbiati
Kokkens køkken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kokkens køkken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har altid sagt: Det er ikke nok at spise sig mæt. Mad skal smage af noget, så vi bruger rigtig meget tid ved komfuret herhjemme.

Det er som regel mig, der går i køkkenet, selv om min kone Birgitte også er god til at lave mad - og til at få køkkenet til at ligne en slagmark - og ofte får vi hjælp af vores tre børn.

Jeg har set mange skræmmeeksempler på kræsenhed, så det er vigtigt for mig, at ungerne får et ordentligt forhold til fødevarer. Af samme grund har jeg af og til taget dem med på michelinrestauranter, hvor de har fået kalvenyrer og grisekæber.

Børn kan lide alt, nogle gange skal de bare smage tingene 10-11 gange, før de godtager dem. Sådan har det i alt fald været hjemme hos os med ingredienser som ansjoser, kapers og oliven.

Forældre vælger ofte at servere 'det sikre' for deres børn, såsom spaghetti bolognese.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.