Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR

Blid. Frugt og grønt presses i stedet for at blive revet fra hinanden i denne juicemaskine.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få rabat på juicepresseren, der skåner vitaminerne

Køb den nænsomme juicepresser fra Hurom til særpris i Politiken Madklub.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Engang var det mest pressede appelsiner, der gik under betegnelsen juice, mens saften af æbler blev kaldt most.

MADKLUB Bliv medlem af Politiken Madklub og vælg mellem 3 lækre velkomstgaver

Men i dag er det langtfra kun orange citrusfrugter, man dræner for saften og kalder resultatet juice.

Slå juicebaren
Det er snart sagt hvad som helst: frugt, grøntsager, bær og urter, og rundt om i gadebilledet skyder særlige barer op, hvor specialitetener at servere frugtdrikke i diverse varianter – måske som følge af det genereltøgede fokus på sundhed og foreksempel kostråd som ’6 om dagen’.

Men hvorfor bruge bunker af penge på noget ude i byen, som man kan fremstille billigere og bedre hjemmehos sig selv?

Presse - ikke rive
Her er det, Hurom-juiceren kommer ind i billedet, da den udmærker sig ved at presse saften ud af frugt og grøntsager i stedet for at rive og slynge frugtkødet, som mange andre maskiner gør.

MADKLUB

Denne proces er langt mere skånsom over for råvaren og sikrer, at smagen bevares bedre, dels fordi man undgår iltning, dels fordi den mindskede iltning er med til at sikre indholdet af vitaminer i resultatet.

C-, E og A-vitaminer er nemlig følsomme over for ilt.

Spar fragten

Kernen i Huroms teknologi er en snegl, der drejer med 80 omdrejninger i minuttet og forsigtigt skærer frugt og grøntsager i stykker. Efterfølgende presses stykkerne gennem en si og adskiller saft og frugtkød.

LÆS OGSÅ

Du kan købe Hurom Slow Juicer i Politiken Madklub med rabat.

Frem til 1. oktober kan du endvidere spare 100 kr. i forsendelse, da vi tilbyder fri fragt måneden ud.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden