Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

UHHMM! Smag så meget kage, du har lyst til, når dessertkokken Nikolaos Strangas inviterer Politiken Madklubs medlemmer til 'high tea'.
Foto: Søren Zeuth/Copyrighted, contact creator before any publishing

UHHMM! Smag så meget kage, du har lyst til, når dessertkokken Nikolaos Strangas inviterer Politiken Madklubs medlemmer til 'high tea'.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kom i kagehimlen med kendt konditor

Politiken Madklub inviterer til kaffe - og ikke mindst lækre kager fra den tidligere Era Ora-konditor Nikolaos Strangas' hånd.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Er du medlem af Politiken Madklub, får du nu chancen for at skyde december i gang på den virkelig delikate måde.

MADKLUB Bliv medlem af Politiken Madklub og vælg mellem 3 lækre velkomstgaver

Strangas Conditori har arrangeret et indbydende kagebord med deres specialiter på Avenue Hotel, og du må spise alt, hvad der frister af de skønne kager, serveret med kaffe og te. Du kan vælge mellem tidlig eller sen eftermiddag.

LÆS

Nikolaos Strangas er en mand med en sød mission, der brænder for at skabe en kagerevolution, der udfordrer og fornyer den traditionelle danske konditorkunst.

Omhu i hver bid
Hans talent er at kreere unikke kageoplevelser på michelin-niveau og vise folk, hvor godt det kan smage, når der er viden og passion bag.

Strangas kreationer smager af den omhu, der er lagt i hver eneste lille bid og af den stolthed, han nærer for sit fag. Helt fra bunden af skaber Strangas unikke og meget personlige kager.

Nikolaos Strangas er uddannet 'Pastry Chef' i Athen - hvilket bedst kan oversættes som 'dessertkok' eller kok med fokus på det søde køkken.

Strangas har i fire år været pastry chef på michelinrestauranten Era Ora på Christianshavn, inden han sammen med sin kone Lotte åbnede butikken og kagesalonen Strangas Conditori & Cakeaway.

Macarons, mousse, mandelkager..

Søndag 2. december byder Strangas på 'hightea' med flot kagebord med forskellige moussekager, skærekager, mandelkager, scones og ikke mindst de berømte macarons serveret med kaffe, te eller varm chokolade.

Er du medlem af Politiken Madklub eller er Politiken Plus medlem, får du 40 kroner i rabat på arrangementet.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden