0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyt salmonellafund i kalkun

Returner varen eller smid det ud, råder Fødevarestyrelsen forbrugerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN

Tjek datomærkningen på dit kalkunkød.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Har du en pakke kalkuninderfilet fra Coops butikker liggende i fryseren, bør du tjekke datomærkningen.

Hvis pakken er stemplet med datoen 14. april som pakkedato og har sidste anvendelsesdag 25. april, kan der være risiko for, at kødet er inficeret med multiresistente salmonella-bakterier. Det har Fødevarestyrelsen netop konstateret.