0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pastinak ind i varmen

Danskerne vil have rodfrugter, og især pastinakken er blevet populær.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
KÅRE VIEMOSE
Foto: KÅRE VIEMOSE
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Allerede i fjor blev der solgt 30 procent flere pastinakker end året før, og gartnerne har i år forventninger om endnu en rekord.

»Forbrugerne har fået øjnene op for kvaliteten ved mormors traditionelle hverdagsmad og søger i madlavningen tilbage til rødderne. Derfor kaster de sig nu over de klassiske retter med pastinakker«, siger Pernille Bech fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg.

ritzau

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce