0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mændene går til kødgryderne

Mændene står ved kødgryderne næsten lige så ofte som kvinderne - men kvinderne bestemmer stadig menuen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JACOB CARLSEN
Foto: JACOB CARLSEN
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Specielt de københavnske mænd har fundet vej til køkkenet, viser en analyse foretaget af Synovate for Landbrugsraadets ugemagasin FoodCulture.

Det er stadig kvinderne, der oftest laver mad i de danske hjem. Lidt under fem gange om ugen i gennemsnit laver kvinden mad fra bunden med friske råvarer, mens manden står ved gryderne i gnnemsnit lidt over tre gange om ugen.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce