0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Der er buræg i brunchen

Det er ikke til at se, hvilke æg din favoritcafé bruger til brunchen. Tjek guider til brunch med både buræg og økologiske æg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 KIM NIELSEN
Foto: KIM NIELSEN

O's American Breakfast & Dinner bruger konventionelle æg til deres brunch.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ønsker vi vores æg fra konventionelle eller økologiske høns, valget er vores.

Men hvilke slags æg får vi, når vi spiser søndagsbrunch på caféen?