0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

miso-brunch Sticks'n'Sushi laver brunch med tofu og ål

Sushi-kæden lancerer en weekendbrunch med laks i stedet for gris, og hvor misosuppe afløser yoghurt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sticks'n'Sushi serverer nu brunch på alle deres restauranter. Menuen står på blandt andet ruller med laks og omelet, misosuppe og tofusalat.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er længe siden, at brunch kunne prale af nyskabelse.

Det smarte præg, brunchen havde på sig ved ankomst i midt-90'erne, er for længst forsvundet, tværet rundt i upersonlige tallerkener med våd røræg, brændt bacon og frugt i en stor pærevælling.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.