0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kate Moss og Tony Blair elsker grød

Grøddillen er også slået igennem på den anden side af Vesterhavet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mere end risengrød. Grøden har vundet indpas i de danske hjerter, men også briterne har forelsket sig i den gammeldags spise.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Også i Storbritannien koger de ifølge avisen Observer igen grød af korn og vand i stor stil.

Modellen Kate Moss, skuespilleren Jake Gyllenhaal samt Tony Blair spiser efter sigende grød med stor glæde, og retten findes nu på flere restauranters menukort, bl.a. The Providores i London centrum, som koger den på brune ris, kogte æbler, ahornsirup og miso.

TEST

Observer mener at vide, at grøddillen begyndte med lanceringen af glukose indeks-diæten i USA, ifølge hvilken grød holder blodsukkerniveauet nede.

Herhjemme har grøddillen i hvert fald eksisteret siden april 2007, hvor den nu lukkede restaurant Geranium serverede bl.a. grød for gæsterne.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere