Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Sådan ser rabatkupontilbuddet fra CocaCola ud på kupong.se's hjemmeside. Klikker du på den, får du en stregkode eller talkode ned, som du kan vise i de butikker, kuponen gælder til.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Svenskerne henter rabatkuponer med mobilen

Svenskerne har haft rabatkuponer i årevis, og nu kan de hentes på en mobil.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Svenskerne klipper rabatkuponer ud af tilbudsaviser og annoncer i dagbladene, og de tager dem fra standere på vej ind i mange supermarkeder og andre butikker.

Siden skal de så holde styr på dem, mens afsenderne af kuponerne forsøger at styrekunderne hen til bestemte varer, som der er rabat på.

Men nu har svenskerne også fået en ny form for rabatkuponer, der er opstået på særlige hjemmesider på nettet, som man kan blive medlem af.

LÆS ARTIKEL

Her henter man kuponen ved at sende den til sin mobiltelefon, og her dukker den op enten som en talkode eller som en stregkode, der kan læses i butikkens stregkodesystem.

»Det er ikke spcielt udbredt endnu, men det er helt sikkert noget, der kommer mere af«, siger generalsekretær i Sveriges Konsumenter, Jan Bertoft.

LÆS ARTIKEL

Sveriges Konsumenter er det svenske sidestykke til det danske Forbrugerrådet.

Så det er efterhånden også blevet almindeligt at se kunder i butikkerne række deres mobiltelefon frem i supermarkedets kassekø, når de skal have rabat på deodoranten fra Axe eller hytteosten fra Arla.

SKRIV:

Er man medlem på rabatkuponhjemmesiden, har man allerede registreret alle sine oplysninger, og man får dermed systemet til at sende koden til mobiltelefonen med et klik.

Medlemmerne får også deres egen del af hjemmesiden kupong.se hvor man kan se, hvor mange poenge, man har sparet, og hvor mange kuponer, man har indløst.

Ikke-medlemmer kan også hente kuponer fra siden, men de skal sende en sms med for eksempel bogstaverne KUPO axe til 72130, som så returnerer kuponkoden til mobiltelefonen.

LÆS ARTIKEL

De mest populære rabatkuponer er dem, hvor en producent af for eksempel læskedrikke som CocaCola lancerer en ny drik og tilbyder to styks for prisen af en, hvis man kommer med en rabatkupon.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden