Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Montmartres brunchversion byder på charcuteri, oste, tunmousse, røræg og andre klassiske indslag - men i italiensk version.
Foto: JOACHIM ADRIAN

Montmartres brunchversion byder på charcuteri, oste, tunmousse, røræg og andre klassiske indslag - men i italiensk version.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmelderfavorit får brunch på menuen

Jazzspillestedet Montmartre lancerer nu lørdagsbrunch med italiensk twist.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Cafe Montmartre i St. Regnegade fik for nyligt hele fem kopper af IBYENs cafekontrollant Stine Behrendtzen, som begejstret kaldte sit besøg 'en totaloplevelse'.

Hun roste både mad og den særligt jazzede stemning på stedet, som drives af kræfter fra michelinrestauranten Era Ora.

LÆS ARTIKEL

Nu lancerer cafeen publikumsfavoritten brunch - eller rettere: her hedder sen morgenmad ikke brunch, men ’Colazione Inglese’.

Det er det italienske udtryk for 'engelsk morgenmad', for i Italien er dagens første måltid, noget man overstår med en cappuccino og en kage stående i baren.

Italienske fortolkninger

Brunchen er, som det meste på Montmartres menukort, økologisk, og den består af klassiske brunchkomponenter med et italiensk twist.

For eksempel serveres røræg i en version med forårsløg, hvidløg, søde cherrytomater og basilikum og yoghurten er toppet med limemarineret frugt og hjemmelavet ‘dolce di latte’ – en let karameliseret crème lavet på mælk og rørsukker.

LÆS ARTIKEL

Chefkok i cafeen, John Leslye, har desuden haft en sund sammensætning af vitaminer, proteiner og fibre for øje, da han sammensatte brunchen, sådan man kan gå fra borde med rimelig samvittighed.

Prisen er 120 kroner, og hvis man vil flotte sig, kan man for 80 kroner ekstra få versionen Colazione Inglese ’Maggiore’, der udover maden består af en kop ærkeitaliensk kaffe og et glas spumante.

Brunchen serveres hver lørdag fra klokken 10-15.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

  • 
    Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

    Du lytter til Politiken

    14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
    14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

    Henter…

    Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

  • Du lytter til Politiken

    13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
    13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

    Henter…

    I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

  • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden