0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Unges madplan: Pasta mandag, tirsdag, onsdag, torsd...

Kartoflen taber i stor stil til pasta i studerendes kost. Det koster på vitaminkontoen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

Fællesspisning på kollegiet. Den mest populære ret er lasagne, men her står den dog på steg og lasagne. Arkiv

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Samtidig viser tal fra Danmarks Statistik, at en gennemsnitlig studerende bruger tre gange så mange penge på pasta, som en gennemsnitlig dansker.

Men hvad enten pastamoden skyldes økonomi eller bare at pasta bare er let at få et måltid ud af, advarer kosteksperter mod den ensidige kost, som er fattig på vitaminer, mineraler og for det meste også på kostfibre.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere