Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mums. Odenseanske Bull Diner skal servere fynsk kvali-fastfood i Smøgen. Her er det en bacon-cheese-burger.
Foto: PR

Mums. Odenseanske Bull Diner skal servere fynsk kvali-fastfood i Smøgen. Her er det en bacon-cheese-burger.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gourmet-burgerkæde slår dørene op i Tivoli

130 burgerspisende gæster får mulighed for at sætte tænderne i 'glade dyr'.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu skal Tivolis sommergæster også kunne sætte tænderne i fynske kvalitetsburgere.

Med årets sommersæson hopper Tivoli med på burger-bølgen, der i de senere år har rullet ind over København med pioneren Halifax og de senere Burger & Bun og Cocks & Cows.

LÆS ARTIKEL

Der er tale om den odenseanske Bull Diner, der skal servere fynsk kvali-fastfood på første sal i det gule hus i Smøgen i Tivoli fra lørdag 18. juni.

Der bliver plads til godt 130 burgerspisende gæster.

Der vil også blive udsalg mod gaden, så københavnere kan købe kvalitets-take-away. Direktøren for Bull Diner, Bent Stærke, fortæller, at priserne bliver lavere end københavnerne er vant til.

Bull Diner får en stor fordel fordel, ved at få udsalg til gaden, hvor der er et stort potentielt kundegrundlag mod Bernstorffsgade. Tivolis pressemedarbejder Ellen Dahl siger om det nye tiltag: »Vi tror på, at burgeren er kommet for at blive«.

Burger med etiske overvejelser

Burger-konceptet Bull Diner tæller allerede to restauranter i den fynske hovedstad. Restauranterne er i bedste diner-facon indrettet i amerikansk 50’er-retrostil.

Kødet er fra dyrevelfærds-entusiasten Grambogård, der producerer kvalitetskød fra 'glade dyr', som leverandøren kalder slagtekvæget.

Fritterne er autentiske med skræl og det hele, og salaterne aldrig sprøjtet.

»Det er ikke raketvidenskab, det vi laver, vi har bare en holdning til kvalitet«, siger direktøren for Bull Diner Bert Stærke, der er tidligere partner og direktør i Grambogård-slagteriet.

»Alle spiser fastfood ind i mellem, så vi mener, de lige så godt kan spise kvalitets-fastfood«, siger han.

Udover Bull Diner er endnu et burgersted åbnet i Tivoli den 20. maj.

Det nye spisested Woodhouse er placeret i Den store træborg ved Plænen og skal servicere både lounge og cocktailgæster i stuen og burger-gæster på 1. sal.

ARTIKLEN ER OPDATERET.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

  • Du lytter til Politiken

    Vi holder sommerferie men...
    Vi holder sommerferie men...

    Henter…
  • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

    Henter…

    Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

  • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

    Henter…

    Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden