0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Uægte pinjekerne skyld i 'pinjemund'

De kinesiske pinjekerner er fjernet fra markedet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

Arkivfoto.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det oplyser Fødevarestyrelsen på baggrund af informationer fra EU.

I sommer oplevede forbrugere i Danmark og resten af Europa at de mistede smagssansen midlertidigt efter at have spist pinjekerner.

»De har alle oplyst, at de fik en metalsmag i munden cirka et døgn eller to efter, de havde spist pinjekerner, og bagefter har folk ikke kunnet smage noget i en periode på en til to uger. Så er smagssansen heldigvis kommet tilbage«, sagde miljøkemiker i Fødevarestyrelsen Lulu Krüger til 24timer ved den lejlighed.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts