Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Birgitte Kjær
Foto: Birgitte Kjær

Andersen Bakery har fornyet den klassiske spandauer ved at lave fyld med syltede kirsebær.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Japaner bad for dansk kæmpebageri

Andersen Bakery breder sig over 400 kvadratmeter med spandauere og hotdogs.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Rigeligt med smør«. Det kunne være mottoet for Andersen Bakery, der fredag morgen åbner sin nye filial i Nimb i Tivoli.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden