Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
OPUS. Forskningen i nordisk mads sunde egenskaber er stadig i gang, men foreløbig viser resultaterne både vægttab og lavere blodtryk hos testpersonerne.
Foto: Anders Schønnemann

OPUS. Forskningen i nordisk mads sunde egenskaber er stadig i gang, men foreløbig viser resultaterne både vægttab og lavere blodtryk hos testpersonerne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opfølgeren til populær nordisk kogebog er klar

Bestselleren 'Ny nordisk hverdagsmad' følges nu op af ny kogebog med årstidsopskrifter. Prøv nogle aktuelle med and, kulmule og kartofler.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det blev en kæmpesuccces, da FDB sidste år udgav en folkelig kogebog med nordiske opskrifter, lavet i samarbejde med Meyers Madhus og forskningscenter OPUS, der tester sundhedsværdien af nordisk mad på skolebørn og overvægtige mennesker.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden